Jeroen (hevige verliefdheid op vorige therapeut; slecht zelfbeeld en depressie)
De therapie heeft goed geholpen: het was moeilijk maar leerzaam. Er was een duidelijk behandelplan, Liesbeth is erg gedreven en ik vond het heel prettig dat ik haar tussendoor kon bellen. Ik ben er zeer blij mee.
Betsie (depressie, rouwverwerking en een zelfbeeld dat niet klopte met de werkelijkheid)
Liesbeth heeft me enorm geholpen, geluisterd en opdrachten gegeven. Ik ben me nu meer bewust waar het vandaan komt en kan het beter handelen. Zie de toekomst weer helder! Zeer tevreden!
Linde (leven was superzwaar)
Al jaren allerlei dingen geprobeerd, diagnoses, gezin, maar ook met betrekking tot mijzelf. Ik was aan het overleven. Liesbeth is heel doelgericht. Handige ‘tools’ krijg je in handen om zelf je probleem op te lossen. Liesbeth spiegelt, leert je te relativeren, is direct, maar voor mij was dit erg helpend. Resultaatgericht. Bleek dat ik een erg minderwaardigheidscomplex had waardoor ik door bepaalde gedachtepatronen mezelf uitputte. Ik zie de toekomst zonniger tegemoet. 
Lucas en Yara (relatieproblemen/assertiviteitsprobleem wat al snel minderwaardigheidscomplex bleek)
Wij vinden Liesbeth haar directe aanpak heel erg fijn omdat we daardoor het idee hadden dat we snel de pijnpunten boven tafel kregen. Ook kregen we vrij snel echte behulpzame praktische handvatten waarmee we stappen konden zetten. Het resultaat is boven verwachting en we zijn weer volledig trots op elkaar en een bovenal een echt team geworden! Naast lastige gesprekken hebben we zeker ook vaak gelachen, wat we fijn vinden. Liesbeth, ontzettend bedankt: we hadden het niet beter kunnen treffen. 
Welmoed (angst en depressie)
Ik had last van depressie en angst en ik zat niet lekker in mijn vel. Veel directe gesprekken, opdrachten voor thuis en goed naar jezelf kijken (eigenwaarde). Ik ben zeer tevreden.
Marijke (angst en paniekaanvallen)
Ik had last van paniek/angstaanval die ik niet vaak kon plaatsen. Ik kan nu wel goed plaatsen waar het vandaan komt en ik weet nu wat ik in zo’n situatie moet doen.
Peter en Dieneke (relatieproblemen)
Liesbeth heeft ons goed geholpen door ten eerste het probleem helder te krijgen: wat was er mis in onze relatie en wat waren de oorzaken. Vervolgens is ze met ons aan de slag gegaan. Individueel en samen. Liesbeth heeft een directe aanpak, iets wat ons erg aansprak. Niet om de hete brij heendraaien, maar zeggen waar het op staat, ook als dat niet altijd fijn is om te horen. Wij hebben veel geleerd: over onszelf en over onze relatie. Na een behoorlijk dieptepunt gaat het nu goed met ons. We hebben zo veel handvatten gekregen, zo veel inzichten, dat we nu weten dat mocht er weer iets mis gaan, we het gereedschap hebben om er zelf mee aan de slag te gaan. We zijn ons bewust geworden dat een relatie blijft draaien om communicatie en gelijkwaardigheid. De behandeling heeft dus zeker het gewenste resultaat gehad!
Anneke (weinig eigenwaarde, PTSS en een angststoornis)
We hebben gewerkt aan een lijst met sterke punten en objectieve camera geplaatst over irreële gedachten. Liesbeth is erg professioneel maar ook to the point. Het heeft goed gewerkt en ik kan nu grotendeels zonder hulp.
Ronald en Anne (afwezigheid van seksuele aantrekkingskracht)
Eerst is d.m.v. gesprekken duidelijk geworden dat het probleem meer omvatte dan alleen die seksuele aantrekkingskracht. Vooral door te oefenen met goede communicatie technieken kwam er naar boven wat er mis was. Dit heeft ons uiteindelijk echt meer dan ooit bij elkaar gebracht. Hierdoor hebben we meer begrip geduld en gevoel voor elkaar gekregen. We zijn zeer tevreden.
Kees en Fee (relatie en minderwaardigheidsgevoel problemen)
Vanaf het begin concreet handvatten mee gekregen om de problemen aan te pakken. Zowel als partners als individu. Belangrijk hierbij voor ons was dat we ervoor wilden gaan en met beide neuzen dezelfde kant op stonden. Snel resultaat behaald!
Wim en Sandra (relatieproblemen)
Door gesprekken met Liesbeth leerden we allebei hoe we patronen konden doorbreken. Haar neutrale en eerlijke mening heeft ons beiden geholpen. Ze was doortastend en zette aan tot actie. De therapie was vooral gericht op concrete oefeningen om de relatie beter te maken. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Janneke (minderwaardigheidscomplex; 15 jaar kwam met moeder)
In het begin vond ik het heel naar, maar uiteindelijk heeft ze me heel goed geholpen en ben ik er weer snel bovenop gekomen.
Eline (lichte angstklachten)
De situatie besproken waar de oorzaak lag. Hiermee aan de slag gegaan door middel van thuisopdrachten en gesprekken. Al snel goed inzicht en door de directheid van Liesbeth en jezelf de spiegel voorhouden was mijn probleem opgelost. Erg tevreden.
Maud en Harry (relatieproblemen)
We kwamen bij Liesbeth met relatieproblemen. We kregen als snel duidelijk waar het probleem lag. We hebben opnieuw leren communiceren met elkaar. Steeds opnieuw de regels toepassen heeft resultaat gehad. Liesbeth luisterde goed en stuurde bij waar nodig was. We gingen steeds met een goed gevoel naar huis.
Evi (vertekend zelfbeeld gecombineerd met faalangst en perfectionisme)
Ik heb gerichte opdrachten gekregen die tijdens de therapie werden besproken en waar ik thuis mee aan de slag ben gegaan. Ik verbaasde me erover hoe snel ik resultaat merkte van eigenlijk heel simpele opdrachten. Liesbeth was een fijne gesprekspartner die me goed wist te sturen met duidelijke opdrachten. Ik ben zeer tevreden.
Marit (angst en geen objectief zelfbeeld)
Ik had de angst om een grote/ernstige fout gemaakt te hebben en de angst werd/maakte ik steeds groter. Ik heb geleerd om geen geruststelling van iemand anders te vragen, maar om voors- en tegens tegen elkaar te zetten (bewijzen). Ook heb ik mijn eigenwaarde leren zien (wat zijn mijn positieve eigenschappen). Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Isa (minderwaardigheidscomplex)
Liesbeth is heel duidelijk en pakt goed door. Het tempo zit er goed in, heldere opdrachten en houdt de spiegel goed voor. Zeer resultaatgericht en ik heb hierdoor vlot verbetering gemerkt. Ik weet nu goed wat  ik moet doen en wat mij  helpt.
Ria (relatieproblemen met moeder)
Ik ben goed geholpen door het krijgen van handvatten en hoe ik verder moet. Voel me veel beter en weet voor de toekomst hoe ik er mee om moet gaan.
Marco (ongepland en ongewenst vader)
Ik wilde mijn gedachtes en gevoelens ordenen om zo zelf een juiste keuze te maken. Liesbeth heeft mij geholpen door middel van gesprekken, te beginnen bij het begin van mijn leven. Door de tijd heen te gaan. Zo werd duidelijk waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Ik heb nu een helder beeld en kennis om mee te nemen voor m’n verdere leven.
Sjaak (minderwaardigheidsgevoel en depressieve klachten):
Ik had last van een minderwaardigheidsgevoel en depressieve klachten. We zijn actief en doelgericht met de problemen aan de slag gegaan en mijn problemen zijn opgelost.
Lara (angstklachten):
Liesbeth hanteert een vriendelijke maar ook directe aanpak en ging met mij rechtstreeks op zoek naar de kern van het probleem. Ze windt er geen doekjes om, wat af en toe best confronterend kan zijn. Dit heeft bij mij wel voor een snel en goed resultaat gezorgd.
 Daan en Lauren (relatieproblemen):
We hadden relatieproblemen en zijn nu weer gelukkig met elkaar. Liesbeth is recht door zee, niet zweverig, scherp, direct en lief.
Renate over Liesbeth (relatieprobleem ouders):
Ik had een relatieprobleem met mijn ouders en Liesbeth heeft mij inzicht in de situatie gegeven door een blik op het verleden, heden en toekomst te werpen. Ik heb daadwerkelijk een waardevolle communicatiestrategie in handen gekregen waar ik mee kon oefenen en die het probleem voor een deel heeft verholpen. Nu is het verder werken met de dingen die ik geleerd heb.
Sanne over Liesbeth (minderwaardigheidsgevoel) :
Liesbeth heeft mij geholpen met mijn minderwaardigheidsgevoel. Ze was heel duidelijk en gaf van te voren aan op welke werkwijze ze werkt en of ik dat prettig vond. Dit gaf mij een prettig idee om nog te kunnen kiezen. Uiteindelijk in therapie die duidelijk en direct was. Liesbeth leerde mij heel snel “lezen” en wist de juiste manier mij te begeleiden. Het vooral zelf leren zeggen en niet voorzeggen! Het heeft veel resultaat gehad!
Lianne over Liesbeth (depressieve gevoelens en slechte eigenwaarde):
We bespraken elke keer een ander onderwerpen en we bespraken de thuisoefeningen. Dit vond ik een hele prettige manier om langzaam stappen te kunnen zetten. Ik ben zeer tevreden.
Kim over Liesbeth (minderwaardigheidscomplex):
Door cognitieve gedragstherapie heb ik een objectief zelfbeeld ontwikkeld. De therapie was helder en Liesbeth blijft doorvragen tot je zelf tot de conclusie komt. Liesbeth is direct wat zowel positief als negatief kan zijn.
Remco over Liesbeth (scheiding ouders):
Duidelijk, direct en je weet waar je aan toe bent.
Sharon over Liesbeth:
Vanaf het eerste gesprek heb ik mij zeer gemakkelijk gevoeld bij jou en dat is zolang de sessies hebben geduurd altijd zo gebleven. De gesprekken waren altijd goed en ook ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kreeg tips mee naar huis om in te zetten wanneer dat nodig was.
Cijfer: een dikke 10!
Anoniem over Liesbeth (minderwaardigheidsgevoel):
Ik vond de therapie zeer geslaagd, want ben blij met het resultaat. De oefeningen waren zeer effectief, ik heb erg veel geoefend, en dat had gelukkig snel resultaat. Ik voel me ook echt anders, voel me meer op mijn gemak, en voel me niet zo snel meer persoonlijk aangevallen bij kritiek. Ik heb al weer een assistentenoverleg gehouden, en dat ging ook heel goed. ik voelde mij zelfverzekerd en rustig. Ik wil je nogmaals bedanken voor de therapie, en het goede resultaat.
Anoniem over Liesbeth:
Zeer professioneel in het analyseren van het probleem. Vervolgens past ze daar een goede methode bij. Ik zit nu weer goed in mijn vel en kan weer alleen verder.
Anoniem over Liesbeth:
Goede klik. Luistert naar problemen maar krijg meteen een oplossing. Snelle effectieve behandeling!
Klaas en Gea over Liesbeth (relatieproblemen):
Door middel van het aanleren van een nieuwe manier van communiceren en door het afbreken van muren, hebben we op een andere/betere manier leren omgaan met elkaar. Onze relatie is er ver op vooruit gegaan en we plannen nu weer dingen voor de toekomst. Liesbeth weet goede vragen te stellen bij het juiste moment en laat je beter naar jezelf kijken. Er hangt een open en vertrouwde sfeer. Wij kunnen een ieder zeker aanraden om naar Liesbeth te gaan voor relatiecoaching, voor ons was het een uitkomst.
Karin over Liesbeth (minderwaardigheidsgevoel en faalangst):
+ punt: door de oefeningen komt het gevoel uit jezelf, zodat je het zelf gaat geloven.
– punt: je moet de oefeningen wel doen, zelf verantwoordelijk en kan dus een minpunt zijn.
Anoniem over Liesbeth:
Niet zweverig, directe aanpak.
Petra over Liesbeth (angststoornis, oorsuizen):
Inzicht, stimulatie en acceptatie.