Onderstaande reviews zijn door bestaande cliënten na beëindiging van de therapie schriftelijk ingevuld en door mij letterlijk overgenomen en op de website geplaatst. De namen zijn gefingeerd, dit om de privacy van de cliënten te waarborgen.
Erik – zwakke sociale vaardigheden
Ik vond m’n sociale vaardigheden zwak en zag dit als een belemmering om nieuwe contacten te leggen en te houden, zoals vriendschappen of een partner. Een gesprek was eigenlijk altijd moeilijk voor me, koste me veel energie, ik was continu gespannen, en ik dacht de hele tijd na in m’n hoofd “wat kan ik nu zeggen?”. Meestal was ik niet tevreden over mijn rol in het gesprek en kon ik er urenlang tenenkrommend, of zelfs boos, op terugkijken. Ik voelde een enorme kloof met het sociale “niveau” van de mensen om me heen en dacht soms dat die niet meer te overbruggen was.  Sociaal stond ik al jaren stil en was ik best eenzaam. Tijdens het kennismakingsgesprek met Liesbeth kwam zij met een theorie die vorige psychologen me nog niet hadden voorgedragen, namelijk dat ik mezelf niet goed ken en niet bewust ben van mijn eigenwaarde. Als ik mezelf niet ken, kan ik mezelf ook niet meenemen in een gesprek en kan ik ook niet goed aan anderen laten zien wie ik ben en wat ik hen te bieden heb. Mijn rol in het gesprek bleef daardoor afhankelijk  van wat ik op dat moment kon bedenken om te zeggen en bleef dus oppervlakkig . Samen met Liesbeth hard gewerkt aan het ontdekken van mijn eigenwaarde en proberen dit bewuster bij me te dragen. Geleidelijk aan merkte ik dat gesprekken spontaner verliepen en dat ik rustiger bleef. Reacties tijdens gesprekken kwamen telkens minder vaak voort uit de vraag “wat kan ik hierop zeggen?” en werden meer spontaan geformuleerd vanuit mezelf. Hierdoor verdween geleidelijk aan het continu in m’n hoofd bezig zijn met hoe ik een gesprek kan/moet/hoor te voeren en vond ik gesprekken voeren ook leuker om te doen.  Liesbeth is tijdens de therapie scherp, doortastend, eerlijk, geduldig, vriendelijk, betrokken en oprecht behulpzaam gebleken. De therapie is nu net afgerond en er is een nieuwe basis gelegd waarin ik handel vanuit wie ik ben. Ik ben tevreden met het eindresultaat. Het leven voelt al een tijdje makkelijker en er is meer ruimte in m’n hoofd omdat ik minder bezig ben met het sociale aspect.
Ruben en Marleen – totaal uit verbinding met elkaar
We waren moe en totaal uit verbinding met elkaar. Het dagelijkse (gezins)leven liep wel door, maar de diepere vreugde en verbondenheid in liefde was al enkele jaren afwezig. Hierdoor waren we lichtgeraakt en verwijtend naar elkaar en beiden eenzaam in de relatie. Dit bleek versterkt door gevoelens van minderwaardigheid bij 1 van ons. Liesbeth is een fijn en betrokken persoon die een veilige omgeving weet te creëren. Ze luistert goed en is prettig bevraagbaar. Haar aanpak en werkwijze is professioneel, nuchter, praktisch en doel-  + resultaatgericht met een vrolijke kwinkslag op z’n tijd. Dit alles in een prettige en ontspannen sfeer. Tegelijkertijd bleven we gezamenlijk en individueel zelf aan zet met concrete thuis-opdrachten en praktisch toepasbare tips. Vooral de communicatieregels waren van toegevoegde waarde en bleken effectief. Er ontstond ruimte voor wederzijds respect en begrip. Het is mentaal hard werken en tijdens de gesprekken was er ruimte voor reflectie en bijsturen op een liefdevolle en directe wijze. Met de ontvangen handvaten en de verkregen inzichten hebben we nu voldoende gereedschap in huis om triggers op tijd te ontdekken en te tackelen. De liefde is terug en we hebben weer meer energie en geestelijke eenheid. Ook het besef en gevoel van eigenwaarde is meer en meer teruggekeerd. Bedankt Liesbeth! Dat je nog velen tot zegen zal zijn.

Christien – minderwaardigheidsgevoel
Ik kwam bij Liesbeth voor mijn minderwaardigheidsgevoel. Door middel van cognitieve gedragstherapie brengt Liesbeth goed in beeld wat de oorzaken zijn, om vervolgens tot een conclusie te komen en de juiste opdrachten mee te geven. Door haar A tot Z werkwijze, de opdrachten en het herhalen hiervan kan ik het probleem eerder èn beter herkennen en heb ik handvatten om hiermee om te gaan. Ik ben ontzettend fijn geholpen door Liesbeth. Ze is eerlijk, direct en lief. Een prettige manier van werken en ik ben een stuk zelfverzekerder geworden over mij als persoon.
Nancy – twijfelen aan mezelf
Ik kwam tot de praktijk omdat ik vaak aan mezelf twijfelde, deels getriggerd door ervaringen in mijn jeugd en slechte ervaringen in relaties. We namen regelmatig scenario’s door en met verschillende oefeningen die ik ook thuis oefende, kon ik mijn twijfelende gedachten bijstellen, situaties beter begrijpen en gedragspatronen af leren. Ik had vanaf het begin een goed gevoel over het samenwerken met Liesbeth. Het was vaak confronterend en sterk gericht, maar dat is ook waar ik om vroeg en wat me alleen maar heel goed heeft geholpen. Ik ben erg blij met het resultaat en dat ik de sessies met Liesbeth ben begonnen, ik sta nu veel zelfverzekerder in het leven en heb de nodige handvatten gekregen om ook met toekomstige momenten om te gaan waarbij ik aan mijn eigenwaarde zou kunnen twijfelen en om snel uit deze gedachtenconstructie te komen. De gerichte aanpak van mijn minderwaardigheidsgevoelens in een veilige omgeving maakte dat ik snel grote stappen kon zetten. Met alle stress die er nog was in het leven, konden we deze problemen direct aanpakken en Liesbeth hielp me op een professionele manier met deze problemen om te gaan. Daar ben ik heel erg dankbaar voor!

Aniek – minderwaardigheidscomplex
Ik ben geholpen door middel van cognitieve gedragstherapie. Door middel van diverse oefeningen en opdrachten, waarmee ik ook thuis aan de slag ging, werd mij een spiegel voorgehouden. Daarnaast wordt er op een directe manier gecommuniceerd, waardoor je goed weet wat je aan Liesbeth hebt. De sessies waren niet gericht op je verhaal doen, een aai over je bol krijgen en vervolgens weer de deur uitstappen. Liesbeth luistert goed, confronteert je met wat zij hoort en ziet en wilt je vervolgens verder helpen van A naar B. Deze aanpak heb ik als zeer concreet en leerzaam ervaren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik stappen kon zetten in het proces rondom mijn zelfbeeld. Gedurende de therapie vroeg ik mij soms af wat de reden was voor bepaalde opdrachten en waarom het nou zo belangrijk was om het veel op te schrijven en te herhalen. Achteraf kan ik inzien dat het niet een ‘kunstje’ is wat je moet aanleren, maar dat gedachtes en gevoelens ook daadwerkelijk eigen gemaakt moeten worden. Dit heeft tijd nodig en Liesbeth neemt die tijd ook met jou. Ze laat je in de praktijk oefenen met de besproken punten en komt daar vervolgens weer op terug. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben mezelf goed tegen gekomen tijdens de therapie en ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd. Kortom, ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

John en Laurien – relatieproblemen
We hadden het idee uit elkaar te zijn gegroeid en langs elkaar heen te leven. Het liefdesgevoel ontbrak en we waren allebei zeer druk met onze eigen projecten en werkzaamheden. Daardoor lichtgeraakt naar elkaar toe. Wij hebben (weer) geleerd hoe we naar elkaar moeten/kunnen communiceren en welke acties nodig zijn om weer ruimte te creëren voor elkaar. De gesprekken die we met Liesbeth hebben gehad waren to-the-point, verhelderend en resultaatgericht. Maar bovenal was de sfeer ontspannen en prettig. Wij zijn ontzettend blij met de aanpak en het resultaat. De benoemde ‘communicatietechnieken’  zijn boven verwachting snel  effectief en ook heel concreet toe te passen.

Luuk en Emma – relatieproblemen en minderwaardigheidsgevoel
Op een directe wijze hebben we praktische tips meegekregen. Direct to the point. Erg fijn, omdat wij zelf ook niet ergens omheen willen draaien. We zijn erg tevreden. We hebben meer geestelijke eenheid.

Willeke – ik had het idee dat ik overspannen was
Was snel geëmotioneerd, chaotisch, kon niet meer lekker werken, voelde me een slechte moeder die niets meer echt goed deed, en daardoor ook werken ook niet lekker lukte. De problemen van mijn dochter werden in mij hoofd enorm en onoverkomelijk. Met praktische opdrachten, die logisch klinken, maar ook vreemd zijn om te doen, ben ik naar mezelf gaan kijken op een manier waarop ik ook naar anderen kijk. Hierdoor kreeg ik weer vertrouwen in mijzelf. De nuchtere gesprekken hierover vond ik erg prettig. Daarnaast geprobeerd om in blokken te werken om zodoende effectiever en met meer lol te werken. Ik sta sterker in mijn schoenen, ben niet meer zo snel geëmotioneerd en kan beter relativeren tegenover mezelf en mijn dochter. Ben hier super blij mee. Kan iets beter voor mezelf inplannen en voor mezelf opkomen qua tijd, al blijft dat lastig. Ik heb Liesbeth gevonden op internet, waar ik op 2 manieren bij haar terecht kwam voor een “nuchtere” aanpak. Dat sprak me aan, zo voelde het ook en daar was ik erg blij mee.

Roan – burn-out klachten en depressieve gevoelens
Het vinden en herkennen van stresssignalen, zorgen voor een gezond niveau van inzet en eigenwaarde uit zelfbeeld in plaats van bewijzen. Ik vond het prettig en nuttig. 

Jennifer – problemen met confrontaties en afsluiten voor relaties
Handvatten gekregen en huiswerk om wanneer bovenstaande problemen zich voordoen te relativeren. De hulp/manier van werken van Liesbeth is duidelijk en doeltreffend. Het eindresultaat vind ik goed. Ik loop nog wel eens tegen bovenstaande problemen aan, maar ik kan er veel objectiever naar kijken en ze daardoor eerder loslaten. 
Johan – hoogtevrees
Ik kwam bij Liesbeth voor hoogtevrees. Ik kom misschien op 4 hoog te wonen en dan wil ik zonder angst en beven hier wonen. Liesbeth heeft mij in stapjes over mijn hoogtevrees geholpen. Iedere keer een stapje verder. Ik ben nu zo goed als genezen van mijn hoogtevrees. Het is een bevredigend resultaat waar ik verder met een prettig gevoel kan leven dat ik niet bang hoef te zijn voor grote hoogte. 

Kim – angst en paniek
Snelle doelgerichte aanpak, soms pittig, maar altijd goed. Prettige en directe aanpak. Knap hoe snel Liesbeth tot de kern kwam en mij heeft geholpen. Verrassend hoeveel we hebben bereikt in een relatieve korte tijd. Erg tevreden over de aanpak van Liesbeth en het resultaat. 

Claudia – angst en paniek
Probleem ontleden, doornemen en rechttrekken. Zelf oefenen om dit op te lossen en losse eindjes door middel van gesprek ook recht zetten. Snel en fijn de goede kant op gegaan.

Mandy – last van minderwaardigheidsgevoel
Door goede tips en oefeningen ben ik objectiever gaan kijken naar de dingen die gebeuren in mijn leven. Ik heb het ervaren als heel fijn en ben blij met het resultaat.

Barbara en Alain – relatieproblemen
Stapsgewijs, nuchter en duidelijk een pad bewandeld. Liesbeth houdt je bij de les en reflecteert. Ze was onze gids, maar liet het ons zelf doen. Zeer tevreden. Dank, het heeft ons alles gebracht en meer.

Sara en Willem – communicatieproblemen in relatie
Binnen 4 afspraken enorm geholpen. Liesbeth is eerlijk en duidelijk, gaf ons praktische oplossingen. Zeer tevreden.

Carolien – geen stevige ondergrond onder eigenwaarde wat vooral tijdens daten problemen kon geven
Ik kreeg behoorlijk wat oefeningen mee om mee aan het werk te gaan. Zoals elke dag mijn (positieve) eigenschappen benoemen en waarom dit een eigenschap van mij is. Een andere oefening is de objectieve camera. Ook stond ik niet positief tegenover mijn uiterlijk, waar ik ook oefeningen voor meekreeg. Om mezelf in de spiegel te bekijken en te benoemen hoe ik eruit zie. De laatste vond ik vooral moeilijk. Tijdens de gesprekken hebben we geoefend met de objectieve camera, omgaan met kritiek. Deze therapie was dus heel praktisch. Wat ik heel prettig vond, omdat ik dit zelf ook ben. En door veel te oefenen, wordt het ook meer iets van jezelf. Ik heb er dus veel van geleerd.
Ik heb enorm veel geleerd tijdens deze therapie. Ik heb geleerd dat mijn eigenwaarde niet afhangt hoe andere mensen naar mij kijken of op mij reageren. Ik ben gewoon al wie ik ben. Het is niet afhankelijk hoe andere mensen mij vinden. Na veel gesprekken ging ik echt met een hoop nieuwe info weg. Liesbeth is een directe, nuchtere therapeute met humor. Wat ik zelf erg prettig vind!

Natascha – eigenwaarde weg
Door nare ervaringen op mijn stageplek was mijn eigenwaarde volledig weg en twijfelde ik bij alles aan mezelf. Met Liesbeth heb ik gekeken welke problemen dit opleverde en waar deze vandaan kwamen. Hierbij kwam ook mijn eigenwaarde aan de orde en heb ik moeten leren dat ik er wel toe doe. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en ik weet dat ik er toe doe.

Tess – heftige paniekaanvallen en het leven als erg zwaar ervaren
Ik ben bij Liesbeth terecht gekomen doordat ik heftige paniek aanvallen had en ik alles in het leven al zeer lange tijd als erg zwaar ervaarde. Hierboven op kwamen ook nog relatieproblemen. Liesbeth haar conclusie was vrij vlot en bij het juiste eind; ik had een minderwaardigheidscomplex en ik zat in een behoorlijke burn-out.
Liesbeth heeft mij ontzettend goed geholpen door tijd te nemen om mij écht te leren kennen om op die manier mij de juiste hulp te kunnen bieden. In mijn geval was dat op een zachte manier, maar mij een schop onder de kont te geven wanneer dit nodig was. Ik vond de manier van communiceren erg prettig (open van beide kanten en formeel). Liesbeth was tijdens mijn gehele proces erg goed en snel bereikbaar, zowel via de telefoon als via de mail.  Ik had een goede klik met Liesbeth en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Op die manier durfde ik volledig open te zijn en zijn er meer zaken boven tafel gekomen dan ik van tevoren gedacht had en ben ik mijzelf veel beter leren kennen.
Liesbeth heeft een goede inschatting gemaakt bij mij wat betreft het niet te hard of te zacht te zijn, maar mij wel een schop onder de kont te geven wanneer dit nodig was. Vroeger dacht ik altijd dat een psycholoog alleen maar erg zweverig is en geloofde ik er niet zo erg in omdat ik dacht dat ik daar wel overheen kon ‘bluffen’. Maar Liesbeth heeft mij dit beeld compleet laten veranderen door zo door mij heen te prikken en de vinger op de zere plekken te leggen, maar op een prettige eerlijke manier.
Voor mij heeft de therapie ontzettend veel resultaat gehad omdat ik binnen een jaar uit mijn burn-out ben gekomen en momenteel weer volledig aan het werk ben. Ik ben mijzelf beter leren kennen en weet nu beter mijn energie te verdelen i.p.v. altijd maar door te blijven rennen. Ik voel mijn klachten nu veel sneller aan en weet wanneer ik mijn rust moet pakken en wat er gebeurd als ik dat niet doe. Ik ben blij eindelijk (na een aantal jaar) weer te kunnen zeggen dat ik weer lekker in mijn vel zit en dat ik zin heb om weer dingen te ondernemen.
Ik ben zeer tevreden! In eerste instantie had ik weinig verwachtingen van therapie. Ik had weinig vertrouwen in psychologen in het algemeen (zonder echte reden, waarschijnlijk door films/series). Maar door deze ervaring met Liesbeth denk ik hier nu heel anders over. Ik raad daarom iedereen Liesbeth aan omdat ik ontzettend veel aan haar gehad heb tijdens mijn lastige periode in mijn leven. 

Martin en Anne – relatieproblemen
Liesbeth heeft ons geleerd veel beter te communiceren. Hierdoor ontstaat er veel meer begrip. Door de nuchtere en directe aanpak, met ook ruimte voor humor en ontspanning, voelden wij ons heel prettig begeleid.

Nancy – depressieve- en minderwaardigheidsgevoelens
Ik heb Liesbeth ervaren als een heel fijn mens. Ze heeft een oplossingsgerichte, praktische werkwijze waarbij ze vooral kijkt naar wat er nu is. Geen ‘zweverige’ gesprekken maar direct aan de slag met praktische oefeningen. Ze heeft me in korte tijd van mijn depressieve- en minderwaardigheidsgevoelens afgeholpen en nuttige handvatten meegegeven voor in het dagelijks leven. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Jeroen – hevige verliefdheid op vorige therapeut; slecht zelfbeeld en depressie
De therapie heeft goed geholpen: het was moeilijk maar leerzaam. Er was een duidelijk behandelplan, Liesbeth is erg gedreven en ik vond het heel prettig dat ik haar tussendoor kon bellen. Ik ben er zeer blij mee.

Betsie (depressie, rouwverwerking en een zelfbeeld dat niet klopte met de werkelijkheid)
Liesbeth heeft me enorm geholpen, geluisterd en opdrachten gegeven. Ik ben me nu meer bewust waar het vandaan komt en kan het beter handelen. Zie de toekomst weer helder! Zeer tevreden!

Linde (leven was superzwaar)
Al jaren allerlei dingen geprobeerd, diagnoses, gezin, maar ook met betrekking tot mijzelf. Ik was aan het overleven. Liesbeth is heel doelgericht. Handige ’tools’ krijg je in handen om zelf je probleem op te lossen. Liesbeth spiegelt, leert je te relativeren, is direct, maar voor mij was dit erg helpend. Resultaatgericht. Bleek dat ik een erg minderwaardigheidscomplex had waardoor ik door bepaalde gedachtepatronen mezelf uitputte. Ik zie de toekomst zonniger tegemoet. 

Lucas en Yara (relatieproblemen/assertiviteitsprobleem wat al snel minderwaardigheidscomplex bleek)
Wij vinden Liesbeth haar directe aanpak heel erg fijn omdat we daardoor het idee hadden dat we snel de pijnpunten boven tafel kregen. Ook kregen we vrij snel echte behulpzame praktische handvatten waarmee we stappen konden zetten. Het resultaat is boven verwachting en we zijn weer volledig trots op elkaar en een bovenal een echt team geworden! Naast lastige gesprekken hebben we zeker ook vaak gelachen, wat we fijn vinden. Liesbeth, ontzettend bedankt: we hadden het niet beter kunnen treffen. 

Welmoed (angst en depressie)
Ik had last van depressie en angst en ik zat niet lekker in mijn vel. Veel directe gesprekken, opdrachten voor thuis en goed naar jezelf kijken (eigenwaarde). Ik ben zeer tevreden.

Marijke (angst en paniekaanvallen)
Ik had last van paniek/angstaanval die ik niet vaak kon plaatsen. Ik kan nu wel goed plaatsen waar het vandaan komt en ik weet nu wat ik in zo’n situatie moet doen.

Peter en Dieneke (relatieproblemen)
Liesbeth heeft ons goed geholpen door ten eerste het probleem helder te krijgen: wat was er mis in onze relatie en wat waren de oorzaken. Vervolgens is ze met ons aan de slag gegaan. Individueel en samen. Liesbeth heeft een directe aanpak, iets wat ons erg aansprak. Niet om de hete brij heendraaien, maar zeggen waar het op staat, ook als dat niet altijd fijn is om te horen. Wij hebben veel geleerd: over onszelf en over onze relatie. Na een behoorlijk dieptepunt gaat het nu goed met ons. We hebben zo veel handvatten gekregen, zo veel inzichten, dat we nu weten dat mocht er weer iets mis gaan, we het gereedschap hebben om er zelf mee aan de slag te gaan. We zijn ons bewust geworden dat een relatie blijft draaien om communicatie en gelijkwaardigheid. De behandeling heeft dus zeker het gewenste resultaat gehad!

Anneke (weinig eigenwaarde, PTSS en een angststoornis)
We hebben gewerkt aan een lijst met sterke punten en objectieve camera geplaatst over irreële gedachten. Liesbeth is erg professioneel maar ook to the point. Het heeft goed gewerkt en ik kan nu grotendeels zonder hulp.

Ronald en Anne (afwezigheid van seksuele aantrekkingskracht)
Eerst is d.m.v. gesprekken duidelijk geworden dat het probleem meer omvatte dan alleen die seksuele aantrekkingskracht. Vooral door te oefenen met goede communicatie technieken kwam er naar boven wat er mis was. Dit heeft ons uiteindelijk echt meer dan ooit bij elkaar gebracht. Hierdoor hebben we meer begrip geduld en gevoel voor elkaar gekregen. We zijn zeer tevreden.

Kees en Fee (relatie en minderwaardigheidsgevoel problemen)
Vanaf het begin concreet handvatten mee gekregen om de problemen aan te pakken. Zowel als partners als individu. Belangrijk hierbij voor ons was dat we ervoor wilden gaan en met beide neuzen dezelfde kant op stonden. Snel resultaat behaald!

Wim en Sandra (relatieproblemen)
Door gesprekken met Liesbeth leerden we allebei hoe we patronen konden doorbreken. Haar neutrale en eerlijke mening heeft ons beiden geholpen. Ze was doortastend en zette aan tot actie. De therapie was vooral gericht op concrete oefeningen om de relatie beter te maken. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Janneke (minderwaardigheidscomplex; 15 jaar kwam met moeder)
In het begin vond ik het heel naar, maar uiteindelijk heeft ze me heel goed geholpen en ben ik er weer snel bovenop gekomen.

Eline (lichte angstklachten)
De situatie besproken waar de oorzaak lag. Hiermee aan de slag gegaan door middel van thuisopdrachten en gesprekken. Al snel goed inzicht en door de directheid van Liesbeth en jezelf de spiegel voorhouden was mijn probleem opgelost. Erg tevreden.

Maud en Harry (relatieproblemen)
We kwamen bij Liesbeth met relatieproblemen. We kregen als snel duidelijk waar het probleem lag. We hebben opnieuw leren communiceren met elkaar. Steeds opnieuw de regels toepassen heeft resultaat gehad. Liesbeth luisterde goed en stuurde bij waar nodig was. We gingen steeds met een goed gevoel naar huis.

Evi (vertekend zelfbeeld gecombineerd met faalangst en perfectionisme)
Ik heb gerichte opdrachten gekregen die tijdens de therapie werden besproken en waar ik thuis mee aan de slag ben gegaan. Ik verbaasde me erover hoe snel ik resultaat merkte van eigenlijk heel simpele opdrachten. Liesbeth was een fijne gesprekspartner die me goed wist te sturen met duidelijke opdrachten. Ik ben zeer tevreden.
Marit (angst en geen objectief zelfbeeld)
Ik had de angst om een grote/ernstige fout gemaakt te hebben en de angst werd/maakte ik steeds groter. Ik heb geleerd om geen geruststelling van iemand anders te vragen, maar om voors- en tegens tegen elkaar te zetten (bewijzen). Ook heb ik mijn eigenwaarde leren zien (wat zijn mijn positieve eigenschappen). Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Isa (minderwaardigheidscomplex)
Liesbeth is heel duidelijk en pakt goed door. Het tempo zit er goed in, heldere opdrachten en houdt de spiegel goed voor. Zeer resultaatgericht en ik heb hierdoor vlot verbetering gemerkt. Ik weet nu goed wat  ik moet doen en wat mij  helpt.

Ria (relatieproblemen met moeder)
Ik ben goed geholpen door het krijgen van handvatten en hoe ik verder moet. Voel me veel beter en weet voor de toekomst hoe ik er mee om moet gaan.
Marco (ongepland en ongewenst vader)
Ik wilde mijn gedachtes en gevoelens ordenen om zo zelf een juiste keuze te maken. Liesbeth heeft mij geholpen door middel van gesprekken, te beginnen bij het begin van mijn leven. Door de tijd heen te gaan. Zo werd duidelijk waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Ik heb nu een helder beeld en kennis om mee te nemen voor m’n verdere leven.

Sjaak (minderwaardigheidsgevoel en depressieve klachten):
Ik had last van een minderwaardigheidsgevoel en depressieve klachten. We zijn actief en doelgericht met de problemen aan de slag gegaan en mijn problemen zijn opgelost.

Lara (angstklachten):
Liesbeth hanteert een vriendelijke maar ook directe aanpak en ging met mij rechtstreeks op zoek naar de kern van het probleem. Ze windt er geen doekjes om, wat af en toe best confronterend kan zijn. Dit heeft bij mij wel voor een snel en goed resultaat gezorgd.

 Daan en Lauren (relatieproblemen):
We hadden relatieproblemen en zijn nu weer gelukkig met elkaar. Liesbeth is recht door zee, niet zweverig, scherp, direct en lief.
Renate over Liesbeth (relatieprobleem ouders):
Ik had een relatieprobleem met mijn ouders en Liesbeth heeft mij inzicht in de situatie gegeven door een blik op het verleden, heden en toekomst te werpen. Ik heb daadwerkelijk een waardevolle communicatiestrategie in handen gekregen waar ik mee kon oefenen en die het probleem voor een deel heeft verholpen. Nu is het verder werken met de dingen die ik geleerd heb.

Sanne over Liesbeth (minderwaardigheidsgevoel) :
Liesbeth heeft mij geholpen met mijn minderwaardigheidsgevoel. Ze was heel duidelijk en gaf van te voren aan op welke werkwijze ze werkt en of ik dat prettig vond. Dit gaf mij een prettig idee om nog te kunnen kiezen. Uiteindelijk in therapie die duidelijk en direct was. Liesbeth leerde mij heel snel “lezen” en wist de juiste manier mij te begeleiden. Het vooral zelf leren zeggen en niet voorzeggen! Het heeft veel resultaat gehad!

Lianne over Liesbeth (depressieve gevoelens en slechte eigenwaarde):
We bespraken elke keer een ander onderwerpen en we bespraken de thuisoefeningen. Dit vond ik een hele prettige manier om langzaam stappen te kunnen zetten. Ik ben zeer tevreden.

Kim over Liesbeth (minderwaardigheidscomplex):
Door cognitieve gedragstherapie heb ik een objectief zelfbeeld ontwikkeld. De therapie was helder en Liesbeth blijft doorvragen tot je zelf tot de conclusie komt. Liesbeth is direct wat zowel positief als negatief kan zijn.

Remco over Liesbeth (scheiding ouders):
Duidelijk, direct en je weet waar je aan toe bent.

Sharon over Liesbeth:
Vanaf het eerste gesprek heb ik mij zeer gemakkelijk gevoeld bij jou en dat is zolang de sessies hebben geduurd altijd zo gebleven. De gesprekken waren altijd goed en ook ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik kreeg tips mee naar huis om in te zetten wanneer dat nodig was.
Cijfer: een dikke 10!

Anoniem over Liesbeth (minderwaardigheidsgevoel):
Ik vond de therapie zeer geslaagd, want ben blij met het resultaat. De oefeningen waren zeer effectief, ik heb erg veel geoefend, en dat had gelukkig snel resultaat. Ik voel me ook echt anders, voel me meer op mijn gemak, en voel me niet zo snel meer persoonlijk aangevallen bij kritiek. Ik heb al weer een assistentenoverleg gehouden, en dat ging ook heel goed. ik voelde mij zelfverzekerd en rustig. Ik wil je nogmaals bedanken voor de therapie, en het goede resultaat.
Anoniem over Liesbeth:
Zeer professioneel in het analyseren van het probleem. Vervolgens past ze daar een goede methode bij. Ik zit nu weer goed in mijn vel en kan weer alleen verder.

Anoniem over Liesbeth:
Goede klik. Luistert naar problemen maar krijg meteen een oplossing. Snelle effectieve behandeling!

Klaas en Gea over Liesbeth (relatieproblemen):
Door middel van het aanleren van een nieuwe manier van communiceren en door het afbreken van muren, hebben we op een andere/betere manier leren omgaan met elkaar. Onze relatie is er ver op vooruit gegaan en we plannen nu weer dingen voor de toekomst. Liesbeth weet goede vragen te stellen bij het juiste moment en laat je beter naar jezelf kijken. Er hangt een open en vertrouwde sfeer. Wij kunnen een ieder zeker aanraden om naar Liesbeth te gaan voor relatiecoaching, voor ons was het een uitkomst.

Karin over Liesbeth (minderwaardigheidsgevoel en faalangst)
+ punt: door de oefeningen komt het gevoel uit jezelf, zodat je het zelf gaat geloven.
– punt: je moet de oefeningen wel doen, zelf verantwoordelijk en kan dus een minpunt zijn.

Anoniem over Liesbeth
Niet zweverig, directe aanpak.

Petra over Liesbeth (angststoornis, oorsuizen):
Inzicht, stimulatie en acceptatie.